Què fem


Pobles Germans coopera amb col·lectius que treballen en l’àmbit sanitari, social i educacional en països com República Democràtica del Congo, Índia, Camerún, Txad, Bolívia, Xina, i altres.

A Pobles Germans no "creem" projectes, no els ideem des de Barcelona, o Vic, o Ripoll. Nosaltres donem suport i col·laborem amb col·lectius que treballen dia a dia en el terreny, amb la gent, que coneixen la realitat, que escriuen el futur en l'idioma de cada regió.

A més, duem a terme campanyes de divulgació i sensibilització social, i promovem espais de diàleg i intercanvi cultural, com són xerrades, tallers, exposicions, participació en fires, etc.

Mantenim un contacte constant i directe amb els nostre socis, col·laboradors i simpatitzants mitjançant diferents publicacions periòdiques, com són els butlletins.

Tots els que col·laborem amb Pobles Germans ho fem de forma voluntària, i és per això que el 98% dels ingressos van directament destinats als projectes, a la contrapart. Amb el que recaptem NO paguem ni financem cap mena de viatge. Si algun col·laborador va a visitar algun projecte s'ho paga tot de la seva butxaca.

Sortides 200798 % va destinat a projectes

Tota la informació de l'entitat pot ser consultada a través d'aquesta web (projectes, memòries, etc.), però si teniu qualsevol dubte consulteu-nos!.

Un animem a que ens conegueu un xic més:

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través de ong@poblesgermans.org.Demanda d'informació / Fes-te soci
ong@poblesgermans.org
Pobles Germans
Mallorca 303, 2n 2a
08037 Barcelona
Tel: 93 207 77 72